Svaka utakmica je važna, od početka do kraja, situacija je takva da verujem u tim i ne plašim se. Izaći ćemo da igramo našu igru, kao što je smo igrali i u Nemačkoj kada nismo odustajali, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar uoči meča protiv Lajpciga u Ligi šampiona.

Zvezda sutra od 21 sat dočekuje nemački tim, dok se u drugom meču G grupe sastaju Mančester Siti – Jang Bojs.

„U prvom meču smo imali dobre momente, na početku do primljenog gola i na startu drugog poluvremena. Lajpcig je dobar tim, ima brze igrače, ali mi ćemo se boriti. Važno je da se zajedno branimo i da napravimo balans između linija tima, istakao je Bahar na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Karadžić: Lukić traži alibi za loše rezultate

On je dodao da njegova ekipa nikada neće igrati tako da bude zadovoljna remijem.

„To nije ni u mom, ni u DNK Zvezde. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije jer se igra pred našim navijačima“, naglasio je Bahar i dodao da će ekipa učiniti sve da ih obraduje jer su svi zajedno svesni značaja meča.

Povezana vest:  Berbatov ponovo fudbaler godine u Bugraskoj

Ovaj meč protiv Lajpciga je važan, može da bude prekretnica sezone, rekao je Zvezdin trener.

„Verujem u tim, a posle toga idu nove obaveze, prvo u prvenstvu“, poručio je Bahar. Korejac In-Bom Hvang rekao je da može da igra puno bolje.

„Još se privikavam na ekipu i ligu, plus prvi put igram Ligu šampiona. Očekujem da protiv Lajpciga pružimo dobru partiju, držimo se naše taktike i obradujemo navijače“, istako je Hvang i otkrio da je pravi trenutak da pokažu ono što su navijači tražili od njih u pismu koje ih je sačekalo u svlačionici uoči utakmice protiv Radnika.

Povezana vest:  Strahan preuzima reprezentaciju Škotske

Mančester Siti vodi na tabeli sa devet bodova, Lajpcig ima šest, a Jang Bojs i Zvezda po bod.

Foto: Dušan Milenković/ATA Images