IVICA_ILIEV_PRIPREME_ZEMUNELO

JELEN SUPER LIGA

Tejgo doneo bodove Partizanu, slavlje Vojvodine u Jagodini

 

Fudbaleri Partizana pobedom nad domaćom Inđijom od 3:1 počeli su prolećni deo takmičenja u Super ligi Srbije, dok je Vojvodina u gostima savladala Jagodinu sa 2:1. Na izuzetno lošem terenu u Inđiji crno-beli su poveli u 12. minutu, kada je grešku golmana Dragoslava Poleksića iskoristio Prins Tejgo i sa par metara smestio loptu u praznu mrežu.

Prvo poluvreme obeležila je velika borba na sredini terena, ali i niz nepreciznih dodavanja i proklizavanja igrača po blatu. Prvi i jedini ozbiljniji napada Inđija je iskoristila i došla do izjednačenja. Igrao se 31. minut, kada je posle jedne ubačene lopte došlo do nesporazuma golmana Vladimira Stojkovića i Saše Ilića, a to je iskoristio Milan Davidov i postigao gol.

Povezana vest:  UEFA kaznila Morinja sa pet utakmica suspenzije

Najbolju priliku do kraja poluvremena imao je Partizan u 44. minutu, kada je Tejgo izbio sam ispred golmana Poleksića, ali je šutirao visoko pored gola. Do nove prednosti Partizan je došao u 50. minutu, kada je posle dodavanja Zvonimira Vukića, Ivica Iliev pogodio mrežu udarcem sa 16 metara.

Pobedu crno-belih potvrdio je reprezentativac Gane, Tejgo u 63. minutu, kada je glavom postigao svoj drugi pogaodak na utakmici.

Povezana vest:  Partizan izgubio od Udinezea

Vojvodina je na gostovanju kod Jagodine povela u 30. minutu golom Gruzijca Đorđija Merebašvilija iz penala. Radost gostiju iz Novog Sada trajala je samo do 34. minutu, kada je Dejan Đenić postigao izjednačujući pogodak.

Epitet favorita i kandidata za titulu Vojvodina je ipak potvrdila u završnici utakmice, pošto je Brana Ilić u 74. minutu postigao pobedonosni gol. Partizan sada ima osam bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja od 18 sati igra svoj meč 16. kola Super lige protiv Smedereva.

Povezana vest:  FA u tajnosti kontaktirao Redknapa?!