abidal

Abidal: Prvo da se vratim u formu, pa novi ugovor

 

Fudbaler Barselone Erik Abidal rekao je danas da još neće potpisati novi ugovor sa tim klubom, jer prvo želi da se potpuno vrati u formu koja ga je krasila pre nego što je operisao tumor na jetri. Abidalu ugovor sa aktuelnim prvakom Evrope ističe na kraju ove sezone. On je operisan pre šest meseci, ali je igrao u prošlosezonskom finalu Lige šampiona u kojem je Barselona pobedila Mančester junajted sa 3:1. Nakon utakmice Abidal je prvi primio pobednički pehar.

Povezana vest:  Suspenzija za Skolarija zbog vređanja sudija

Francuski fudbaler kazao je da još uvek ide na terapije kako se tumor ne bi vratio.

-Dobio sam ponudu Barselone za novi ugovor, ali sam sportskom direktoru Andoniju Zubizareti rekao da neću nikoga da obmanjujem. Hoću da se vratim u pravu formu, a znam da će biti teško jer nisam mašina. Daću sve od sebe, jer mnogo volim ovaj klub i saigrače – rekao je Abidal španskim medijima.

Povezana vest:  Zvezda pobedila Čukarički i primakla se tituli

Interesovanje za Abidala u letnjem prelaznom roku pokazao je Pari Sen Žermen, koji je već potrošio preko 80 miliona evra na pojačanja.

-Znam da su doveli nekoliko vrhunskih igrača, ali nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu ili poziv od njih – zaključio je Abidal.