sever_navijaci

JELEN SUPERLIGA

Kazna za bakljadu od 50.000 do 600.000 dinara

 

Komesar za takmičenje Zajednice fudbalskih Superligaša Branislav Delić, izjavio je danas da će Crvena zvezda sigurno biti novčano kaznjena zbog bakljade koju su njeni navijači napravili na prvenstvenom meču 16. kola protiv Smedereva (1:0) i da prema pravilniku kazna iznosi od 50.000 do 600.000 dinara.

Povezana vest:  Partizan ubedljiv u Čačku

-Delegat utakmice u izveštaju je naglasio bakljadu, a pošto pirotehnika nije dozvoljena sledi novčana kazna. Prema disciplinskom pravilniku minimalna kazna iznosi 50.000, a maksimalna 600.000 dinara – izjavio je Delić.

Delić je naglasio da novčana kazna takođe očekuje Inđiju i Partizan, zbog toga što su navijači oba tima na međusobnom duelu prethodnog vikenda grudvama snega gađalli pomoćne sudije i sporadično palilili baklje.

Povezana vest:  Marka: Zidan prvi izbor Reala, a ne Murinjo

Fudbalski šampionat Srbije nastavlja se već u sredu utakmicama 17. kola. Iako je ponovo padao sneg tereni će biti spremni, a jedino postoje problemi na Staroj Karaburmi, gde bi OFK Beograd trebalo da dočeka Slobodu Point Sevojno.

-Na terenu ima dosta vode, ali ljudi iz OFK Beograda ulažu maksimalne napore da ga osposobe i uvereni smo da će se utakmica igrati – poručio je Delić.

Povezana vest:  Romario: Čelnici saveza moraju da podnesu ostavku