gareth-bale

LIGA ŠAMPIONA

Bejl: Ne plašimo se Milana

 

Fudbaleri Totenhema dočekuju sutra u Milan u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona, a igrač sredine terena londonske ekipe Garet Bejl kazao je da se ekipa ne plaši lidera italijanskog prvenstva. U prvoj utakmici koja je odigrana pre dve nedelje u Milanu, Totenhem je pobedio sa 1:0, a Bejl nije igrao zbog povrede.

-Ekipi kao što je Milan, koja ima Zlatana Ibrahimovića i Robinja, ne bi trebalo da bude teško da stigne zaostatak od jednog gola. Ipak, I oni moraju da razmišljaju o nama – kazao je Bejl engleskim medijima.

Povezana vest:  Real deklasirao Granadu

Novom duelu protiv jedne od najtrofejnijih evropskih ekipa raduje se I Luka Modrić, „plejmejker“ Totenhema.

-Samopouzdanje nam je na visokom nivou, a to smo pokazali i u prvom meču protiv velikog Milana. Niša još nije gotovo, ne smemo da potcenimo roso-nere. Čeka nas još jedna velika utakmica pred našim sjajnim navijačima – rekao je Modrić.

Povezana vest:  Barselona poražena od Malage

Trener Milana Masimilijano Alegri potrudio se da malo „podgreje“ atmosferu uoči duela na Vajt Hart Lejnu.

-Uprkos tome što Totenhem neguje jedan od najlepših stilova igre, stoji činjenica da oni, ipak, nisu u samom vrhu evropskog fudbala – kazao je Alegri.

Fudbaler Milana Matje Flamini rekao je da rezultat iz prvog meča nije realno odslikao stanje na terenu.

Povezana vest:  Raiola: Ibrahimović će se vratiti u Milan kao trener

-Izgubili smo sa 1:0, ali nismo zaslužili da teren napustimo pognutih glava. Idemo da se borimo za mesto u četvrtfinalu i ubeđen sam da možemo dalje – zaključio je Flamini.

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona Totenhem-Milan igra se sutra od 20.45 na londonskom stadionu Vajt Hart Lejn.