zvezda-indjija_17_kolo_4

Zvezda bolja od Inđije, meč završila sa desetoricom

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Beogradu Inđiju sa 3:1 u 17. kolu Super lige Srbije i tako se vratili na drugo mesto tabele.

Strelci za Zvezdu bili su Pavle Ninkov u 37, Ognjen Koroman u 54. I Marko Vešović u 90. minutu meča. Gol za Inđiju postigao je Marko Jakšić u 74. minutu.

Domaći tim odigrao je poslednjih desetak minuta sa 10 igrača, zato što se Li Adi povredio i morao da izađe, a trener Robert Prosinečki već je obavio tri izmene.

Povezana vest:  9. KOLO ARGENTINSKE LIGE, Debakl Boke Juniors

Zvezda je duže držala loptu, ali nije imala mnogo šansi u prvom poluvremenu. Prvi gol delo je Ninkova, koji je prodro sa desne i uputio je šut koji je ličio na centaršut, ali je lopta lobovala golmana Dragoslava Poleksića.

Slična igra nastavila se u drugom poluvremenu, a domaćin je došao do 2:0 kada je Kadu krenu u kontranapad i uputio loptu u prazan prostor, a Koroman je iz trka šutnuo loptu koju je Poleksić zakačio, ali je ona završila u golu.

Povezana vest:  Huligani došli u SAD: tuča pristalica Red bulsa i Sitija

Inđija je smanjila prednost posle kornera. Prvo je Marko Vučetić šutnuo je sa distance, a Saša Stamenković je paradom poslao loptu iza svoje linije. Jakšić je najviše skočio posle udarca iz ugla i glavom smanjio prednost na 2:1.

Gosti su se ponadali i u 78. minutu, kada je Adi morao da izađe zbog povrede zadnje lože. Zvezda je preostalo vreme morala da odigra sa 10 igrača zbog nedostatka izmena, ali je i to bilo dovoljno za veću prednost.

Povezana vest:  Hamburg dobio novog sportskog direktora

Evandro je iz daljine šutnuo, a Poleksić odbranio, samo da bi se lopta odbila do ivice šesnaesterca, gde je dočekao Vešović i dao gol.

Zvezda sada ima 41 bod, dok lider Partizan ima 46.

PHOTO: ataimages.rs