zlatan_ibrahimovic_milan_vs_totenhem

LIGA ŠAMPIONA

Totenhem nadmudrio Milan

 

Sedmostruki šampion Evrope, Milan, završio je učešće u Ligi šampiona posle remija(0:0) u Londonu. Nakon poraza u prvom meču(0:1),Milaneze je Totenhem  i u revanš meču  umrtvio, tako da su crveno-crni tek u dva navrata ugriozili gol Gomeza.

Od prvog momenta bilo je jasno da će lider Serije A da vodi igru, a debitanti u najkvalitetnijem takmičenju su disciplinovanom igrom nervirali goste, koji su u prvom poluvremenu samo preko Robinja zapretili.Ipak, njegov šut je Galas sklonio sa gol linije. Posle stidljive igre u prvom delu, Milanezi su nastavili da muče lopti dodavanjem u dubinu, tako da su samo dva puta, preko Patoa i Robinja zapretili, što je bilo nedovoljno da fudbalski velikan prođe u četvrtfinale Lige šampiona.

Povezana vest:  Fabregas pauzira dve nedelje, Ebue još duže

Koliko je utakmica na Vajt Hart Lejnu bila dosadna govori podatak da su fudbaleri Milana šutnuli u okvir gola tri puta, a londonski „pevci“  samo jednom  za 90 minuta…

TOTENHEM – MILAN  0:0 (0:0)  prvi meč: 1:0

Stadion: Vajn Hart Lejn.

Sudije: De Bleker.

TOTENHEM: Gomez, Ćorluka, Galas, Asua Akoto, Davson, Lenon, Sandro, Pienar(Dženas), Modrić, Van de Vart(Bejl), Krauč(Pavljučenko).

Povezana vest:  Balak propušta Barselonu

MILAN: Abijati, Abate, Tijago Silva, Nesta, Jankulovski(Antonini), Sedorf, Boateng(Merkel), Flamini(Štreser) , Robinjo, Pato, Ibrahimović.