dejan_djurdjevic _ofk_beograd

Trener OFK Beograda: Nama je lakše, Partizan mora da pobedi

 

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević izjavio je danas da Partizan ima odličnu ekipu, ali da je njegov tim u maloj psihološkoj prednosti jer crno-beli moraju da pobede kako bi sačuvali prednost u odnosu na rivale u borbi za titulu.

-Ovo je prava prilika za mlade da pokazu kvalitet. Verujem da imamo malu psiholosku prednost, jer domaćinu svaki kiks stvara problem, a veliki je ulog. U svima nama postoji takmicarski motiv da pobedimo boljeg od sebe, oni su ozbiljna ekipa po svim kriterijumima… Igraju bolji fudbal nego prosle godine i imaju veliki fond igrača – izjavio je Đurđević na konferenciji za novinare na stadionu OFK Beograda.

Povezana vest:  Krojf: Junajted je angažovanjem Mojesa napravio glupost

Trener „romantičara“ podsetio je i da je Partizan u poslednjih osam utakmica postigao 32 gola.

-To je dokaz o kakvoj se ekipi radi. Ipak, OFK Beograd je tim koji ima svoj ritam, adute i ciljeve, a naravno, ako se ukaže šansa da pobedimo, sigurno ćemo to i ostvariti – istakao je Đurđević.

Igrač sredine terena OFK Beograda Saša Marković rekao je da bi bio zadovoljan i osvajanjem boda protiv branioca titule.

Povezana vest:  Stojanović: Pokazali smo dva lica

-Iskreno, jedno su želje, a drugo realnost. Očekuje nas teška utakmica, pokušaćemo da ih malo umirimo, jer verujemo da će krenuti silovito. Ipak, ako budemo igrali našu igru, verujem da možemo do povoljnog rezultata, mada bi i bod bio dobar – zaključio je Marković.

Utakmica 18. kola Super lige Partizan-OFK Beograd igra se sutra od 15 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Ranijeri: Možemo da izgubimo, ali moramo da pokažemo snagu