DUSAN_KECMAN_DRIBLING

NLB LIGA

Partizan protiv Krke juri pobedu za prvo mesto

 

Košarkaši Partizana igraju sutra u Novom Mestu protiv Krke derbi utakmicu 25. kola Jadranske lige, a eventualnom pobedom stekli bi velike šanse da osvoje prvo mesto na kraju regionalnog ligaškog takmičenja.

-Ova utakmica je od velikog značaja i za Partizan i za Krku, s obzirom da se radi o borbi za prvo mesto u prvom delu sezone Jadranske lige. Oni su kolektivno jaki, svaki igrač je podređen ekipi, tako da nema nekoga ko posebno iskače iz tog sistema – rekao je bek Dušan Kecman.

Povezana vest:  Maljković: Ponosno idemo u Tursku, konačni cilj je Rio

U prvoj ovosezonskoj utakmici Partizan je u Beogradu savladao Krku sa 75:50.

-Moramo da budemo spremni na četrdeset minuta bespoštedne borbe, da budemo maksimalno fokusirani na one zadatke koje budemo dobili i da ih u najboljoj mogućoj meri sprovedemo u delo na terenu. Odigrali smo jednu dobru utakmicu protiv njih u Pioniru, ali to nije realan odnos snaga – zaključio je Kecman.

Povezana vest:  Juniori Zvezde brane titulu u Madridu

Dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja, Krka je prva na tabeli sa 17 pobeda i sedam poraza, a Partizan je drugi sa učinkom 16-8.  Utakmica 25. kola Jadranske lige Krka-Partizan igra se sutra od 17 sati u Novom Mestu.