ashley_cole_celzi

LIGA ŠAMPIONA

Čelsi protiv Kopenhagena želi da potvrdi četvrtfinale

 

Fudbaleri Čelsija dočekuju sutra u Londonu ekipu Kopenhagena u revanšu osmine finala Lige šampiona. Tim Karla Ančelotija je u prvom meču pobedio sa 2:0. Oba pogotka za londonsku ekipu u prvoj utakmici postigao je napadač Nikola Anelka.

Ekipa Čelsija dobro igra u poslednje vreme, pošto je „vezao“ tri pobede, među kojima je najveća ona u prvenstvu protiv Mančester junajteda.

Povezana vest:  Ferguson: Ne nameravam da se povučem

-Utakmica protiv Kopenhagena može da bude prekretnica za nas. Imamo odličan rezultat iz prvog meča. Želimo da sutra zabeležimo novu pobedu i mirno dočekamo četvrtfinale Lige šampiona – rekao je engleskim medijima napadač Salomon Kalu.

U startnoj postavi londonskih „plavaca“ sutra bi trebalo da se nađe I reprezentativac Srbije i odbrambeni igrač Branislav Ivanović. Za razliku od Čelsija, koji zauzima četvrto mesto u prvenstvu Engleske, Kopenhagen je ubedljivo prvu u šampionatu Danske sa 19 bodova više od drugoplasiranog Odenzea.

Povezana vest:  PRIPREME OFK BEOGRADA, Batioja novo pojačanje

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona Čelsi-Kopenhagen igra se sutra od 20.45 na londonskom stadionu Stamford Bridž.