princ_gol_derbi_kup

POLUFINALE LAV KUP SRBIJE
Igrači i Partizana i Zvezde na skeneru

 

Odigrano je prvo polufinale Lava kupa Srbije između večitih rivala – fudbalera Partizana i Crvene zvezde. Pobedio je Partizan sa 2:0.

Princ Tejgo je igrač utakmice! U dva napada matirao je crveno bele. Navijači Partizana bili su disciplinovani prvih 60 minuta a onda su odlučili da sa bakljadom  prekinu utakmicu. Navijači Crvene zvezde bili su organizovaniji i bolje su navijali iako su bili gosti na stadionu JNA ali sun a kraju izviždali pulene Roberta Prosinečkog a navijači Partizana su skandirali Ustašo, Ustašo treneru Crvene zvezde Robertu Prosinečkom.

Ostali su igrači a njih smo stavili na skener…

SKENER IGRAČA PARTIZANA

Stojković

Siguran i pouzdan i naravno po običaju malo teatralan. Golman Partizana je pokazao u 25. minuta kada je Kadu šutirao da ima mačiji relfeksa a u nekoliko trenutaka pokušao je stidljivo odugovačenjem igre da iznervira nekadašnje drugove.

Miljković

Solidan u odbrni a ne baš prisutan u napadu. Nekoliko manjih kikseva uspeo je da mu neutrališe Krstajić,tako da je mladi defanzivac još jedno sam visokom ocenom prošao derbi meč.

Krstajić

Jednostavno – doktorski! Ponovo je ‚‚Ćale‚‚pokazao da mu nema ravnog , ni u vazduhu, ni na zemlji. Sve je uspevao da zatvori, tako da su  gosti nekada izgledali smesni pored velikog asa. Jedino ga je je jednom Borha prevario ali nije uspeo da poentira.

Savić

Pravi partner iskusnog Krstajića. Čvrst, racionalan, pametan,…Uspeo je u nekoliko navrata da pokaže fudbalsku drskost i prava je šteta što je mladi Stefan reprezentativac  Crne Gore. Uspeo je zbog teškog terena da upiše i nekoliko grešaka.

Povezana vest:  Tadić, Đuričić i Nastasić: Mi se pitamo

Lazevski

Ništa novo od reprezentativca Makedonije. U odbrani dosta siguran, ali u napadu nedorečen i malo smušen. Čini se da Lazevskom uvek fali jos malo energije. Ipak, trener Stanojević može da bude zadovoljan njegovom partijom, pođšto se njegovi prrotivnici nisu naigrali.

Petrović

Imao je popularni Raća i bolje momente u derbi mečevima… Nije Petrović napravio nešto veliko u napadačkim akcijama ali je uspeo da pokvari nekoliko napada gostiju. Zbog nedostatke hitrine i ćželje da malo ubrza igru, Stanojević ga je zamenio sa Kamarom.

Smiljanić

Borben i  taktički sjajan. Srčani vezista je uspeo da kvari pas igru gostiju a i da slučajno asistira Tajgu kod prvog gola. Videlo se da je Lola porastao i da više ne teži samoisticanju.

Babović

Nema više biciklica i lažnjaka od Stefana ali je pokazao da je znatno produktivniji za ekipu. Babović je pretrčao mnogo i u nekolio navrata mučio protivnika. Derbi meč će mu ostati u sećanju pošto je upisao asistenciju.Vrlo važan igrač u timu Partizana…

Ilić

Nije Ilić odigrao dobar meč za oko navijača, ali je legenda crno-belih odradio mnogo „prljavog“ posla. Zatvarao je rupe na sredini terena a u nekoliko navrata je razvijao napade svog tima. Istine radi, u nekoliko navrata je grešio u predaji lopte, a u poslednjem minutu nije uspeo, zbog nedostatka daha, ni da šutne ka protivničkom golu.

Ilijev

Iskusni napadač mučio je tračanjem u prostor goste. Nije bio atraktivanm ali je pokazao da je sjajan timski igrač. Otvaro jke prosto Tejgu, i sa brzinom mučio defanzivce sa Marakane.

Povezana vest:  Luka Modrić pregovara sa Real Madridom i trenira samostalno

Tejgo

Igrač meča!!! Pogazao je Ganjanin da je igrač od klase. Iz lošeg šuta Milana Smiljanića uspeo je da postigne gol, naizgled slučajno ali je golom „ala Inzagi“ dokazao da je Partizan dobio sjajnu zamenu za Klea. Afrikanac je imao olakšan posao pošto Ćosić nije mogao fizički da mi parira.taklo da je lako iskoristio kod drugog gola centraršut Babovića. Bravo Tajgo!!!

Kamara

Ulaskom umesto Petrovića ubrzao je malo igru. Sa nekoliko uklizavanja smirio napade gostiju…

Adija

Kada je ušao na mesta Ilijeva uspeo da razdrma smušene Zvezdaše. Imao je sjajnu priliku a čini se da je mogao i bolje da šutira. Vidi se da je Ganjanin opasan igrač mada je malo proveo na terenu…

SKENER IGRAČA CRVENE ZVEZDE

CRVENA ZVEZDA

Stamenković

Golman Crvene zvezde više ne deluje toliko sigurno, mada je pokazao da ima dobar refleks kada je šutirao Ilijev pod rašlje. Kod prvog gola nije uspeob da vidi nameru Tejga, dok je god drugog gola mogao da se odvoji od linije.

Ninkov

Nepotrebno nervozan i nadmen. Unosio je nervozu među svoje igreče a u napadu nije uspeo ništa da učini. Izgleda da ima veliki  kompleks od komšija…

Ćosić

Talentovani defanzivac pregorio je u duelu sa Tajgom. Nije mogao da parira iskusnom internacionalcu a u pojedinim momentima driblinzima i rizičnim lopštama nervirao trenera i navijače. Jako loše…

Tošić

Standarno loš…Želeo je boljitak ekipi ali ništa nije pokazao…

Povezana vest:  Božović vređao novinara na konferenciji

Mikić

Uplašen i neprimetan na početku.Kako je vreme odmicalo nešto bolji. Činilo se da ne zna da li igra beka ili štopera.

Mijailović

Sa obzirom da još nema ličnu kartu nije bio loš…Grešio je ali je sa nekoliko promena ritma razbudio goste.Kako su igrali „matori“ mali Mičko nije bio toliko loš. U defanzivi je morao mnogo bolje ali je dobro što je osetio miris derbija. Ipak, poreaz ga može poremetiti.

Kadu

Teško da ga je neko primetio osim ekonoma koji mu je dao dres sa brojem „20“ pred meč. Imao je ponovo šut za gol ali se uplašio i pogodio Stojkovića.

Evandro

Za razliku od Kadua, Evandro nije imao ni šansu…Naprotiv Evandro se dobro išetao, padao nekoliko puta tražeći faulove a sigurno da dres sa brojem „10“ nije oznojio. Ni znanja, ni truda…

Koroman

Trudio se Koki koliko je mogao ali kada neće, onda neće…Nema sa kim ali izgleda da je krštenica počela da žuti. Mora mnogo bolje…

Jevtić

Nije ni morao da dolazi u Humsku. Niko ga nije primetio , osim sudije sa kojim je često ćaskao…

Borha

Za promašaje zaslužije minus ali bar mu niko ne može uzeti trud. Borha je bio za koplje ispred „sivila ekipe“

Vilotić

Malo igrao da bi se nešto više pričalo o pouzdanom defanzivcu. Videla se nesigurnost zbog velike pauze.

Lazović

Malo truda, loš učinak…

Kaluđerović

Nije dodirnuo loptu za nekoliko minuta.

PHOTO: ataimages.rs ivica_iliev_i_ninkov_kup