LUKIC_BJELJINA

Delegacije Zvezde u Bijeljini

 

Delegacija Crvene zvezde na čelu sa Vladanom Lukićem, predsednikom kluba i proslavljenim legendama Jovanom Kuletom Aćimovićem i Milošem Šestićem,  juče je posetila Bijeljinu, grad Zvezdaša sa one strane Drine. Tom prilikom, domaćini su bili Udruženje navijača „Crvena zvezda“ – Bijeljina. Doček je priređen ispred Skupštine Opštine Bijeljina gde je veliki broj navijača dočekao i pozdravio predsednika Lukića i Zvezdine legende. U opštini su ih primili načelnik opštine Mićo Mićić, Dragan Đurđević -Predsednik Skupštine opštine Bijeljina, Braninimir Novaković – Predsednik Udruženja navijača „Crvena zvezda“ Bijeljina, Savo Cvjetinović – Predsednik Skupštine Udruženja navijača kao i Dragutin Đukić – PR Udruženja navijača.

Povezana vest:  Čelsi srušio Totenhem i prošao u finale FA kupa

Nakon prijema u opštini,  usledila je poseta Vladičanskom dvoru i manastiru „Vasilija Ostroškog“, gde su delegaciju primili predstavnici crkve, Žarko Mijatović-Đakon, koji je tom prilikom poklonio ikonu predsedniku, kao i sveštenik Goran Menić. Vladika nažalost tom prilikom nije bio prisutan.

Posle toga je usledila poseta stadionu FK „Radnik“. Predsednika i legende kluba su sačekali Dragan Perić -Predsednik FK „Radnik“ kao i pioniri kluba koji nisu krili oduševljenje što su imali priliku da upoznaju Lukića, Šeleta i Kuleta. Tu je održana i konferencija za štampu, i predsednik je podelio članske kartice novim Zvezdinim članovima iz Bijeljine. U Bijeljini postoji već veliki broj članova kluba, a po uverenju predstavnika Udruženja navijača, biće ih još mnogo.

Povezana vest:  Suspendovan na četiri godine vlasnik Olimpijakos Volosa