massimo_moratti

Masimo Morati: Baloteli se nikada neće promeniti

Mario Balotoli, 20-godišnji fudbaler Mančester Sitija i povremeni italijanski reprezentativac, opet je na udaru mnogih kritika.

Još dok je igrao u Interu Baloteli je bio u centru mnogih skandala, ali tada su se neki vezivali uz svađe koje je vodio s tadašnjim trenerom Žozeom Murinjom. Govorilo se i da je željan odlaska, pa se i očekivalo da bi se mogao smiriti u nekom novom klubu.

Povezana vest:  Radnički umakao Partizanu

Ali, u Mančester Sitiju se Baloteli nije previše promenio. Uvodne pogotke uopšte nije slavio sa saigračima, a pri poslednjem nastupu ove sedmice (protiv kijevskog Dinama u Ligi Evrope) je brutalno startovao na suparnika otvorenim džonom. Jasno, dobio je zbog toga crveni karton već tokom prvog poluvremena.

-Verujte mi, Baloteli se neće promeniti – rekao je vlasnik Intera Masimo Morati koji vrlo dobro zna Balotelija iz vremena dok je ovaj igrao u Interovom dresu.

Povezana vest:  Pokrenuta istraga u FIFA povodom izbora za SP 2018. i 2022.

-Mnogo toga ljudi menjaju u životu, ali karakter je valjda najteže promeniti. Baloteli je takav i gotovo. Nastaviće se ovakvo ponašanje – završio je Morati.