marko_nikolic_fk_rad_vs_indjija

Nikolić i Stanojević: Nerešen rezultat realan prikaz dešavanja na terenu

Trener Rada Marko Nikolić i njegov kolega iz Partizana Aleksandar Stanojević ocenili su da je današnji nerešen rezultat ova dva tima u utakmici 19. kola prvenstva Srbije realan prikaz dešavanja na terenu.

Rad i Partizan igrali su na Banjici 2:2, a domaćin je posle prvih 45 minuta imao prednost od 2:1.

Trener „građevinara“ Marko Nikolić istakao je da su njegovi igrači igrali šrcano i borbeno i da su zasluženo osvojili bod.

Povezana vest:  Van Gal: Ne plašim se Fergusonove senke

-U prvom poluvremenu propustili smo neke šanse, ali smo ga ipak završili vođstvom. U nastavku smo svesno prepustili inicijativu Partizanu, ali opet imali prilike. Videlo se da nam je falio tačan i miran pas. Rezultat je realan, a mislim da je ovo bila jedna od najkavalitetnijih utakmica u prvenstvu – rekao je Nikolić novinarima na konferenciji po završetku meča.

Povezana vest:  Nojer ponovo najbolji golman na svetu

Nikolić je kazao i da je zadovoljan svima, ali ima utisak da je njegov tim mogao da postigne još jedan gol.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da nema šta da zameri igračima i da su se borili koliko su mogli.

-Na teškom terenu, posle teškog perioda za nas, odigrali smo neizvesnu utakmicu. Primili smo dva gola posle dva prekida. Tu je falilo koncentracije, a teško je razbiti igru tako organizovane ekipe kao što je Rad – ocenio je Nikolić.

Povezana vest:  Viljareal doveo Kamunjasa iz Osasune

Zbog pauze u prvenstvu uslovljene mečevima reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo ekipa Rada u sredu ide na Azurnu obalu na četiri dana, gde će u petak odigrati jedan prijateljski meč.