marko_pantelic_rep_fud

Pantelić: Pokazaćemo da vredimo protiv Iraca

 

Srpski fudbalski reprezentativac Marko Pantelić istakao je danas da on i njegovi saigrači nisu izgubili nadu za plasman na Evropsko prvenstvo koje će 2012. godine biti održano u Poljskoj i Ukrajini.

Pantelić je uoči meča C grupe kvalifikacija sa Severnom Irskom rekao da ne postoji nijedna selekcija na svetu koja je favorit protiv Srbije.

-Ja sam apsolutni optimista kada je u pitanju plasman na šampionat Evrope. Uveren sam da ćemo najpre u petak dobiti Severnu Irsku u Beogradu, a zatim i Estoniju u Talinu 29. marta, čime bi se potpuno se vratili u igru – istakao je Pantelić.

Povezana vest:  Inter zvao Hidinka da dođe na trenersko mesto

On je poručio da je „sve na igračima“ i dodao da je uveren da će reprezentativci vratiti poverenje navijača.

Pantelić je rekao da je utakmica bez prisustva gledalaca „neprirodni ambijent“, ali i podsetio da se ipak sve rešava na terenu.

-Igrao sam nekoliko puta pred praznim tribinama i uvek sam pobedio. Nadam se da će se ta tradicija nastaviti – rekao je centarfor grčkog Olimpijakosa.

Povezana vest:  Milojević: Odigrali smo dobru i pametnu utakmicu

Levi bek engleskog Mančester Sitija Aleksandar Kolarov istakao je da nikada nije igrao utakmicu bez publike.

-Nisam imao to iskustvo jer nikad nisam bio član ni Zvezde ni Partizana, ali sam u doba kada sam kao član OFK Beograda imao slične primere pošto na mečeve na Karaburmi dolazi od 100 do 300 gledalaca što je veoma slična situacija – rekao je Kolarov na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Ćezena i Fiorentina bez golova

Desni bek Čelsija Branislav Ivanović poručio je da je predstojeći duel sa Severnim Ircima „najvažniji u kvalifikacijama“.

-Imamo priliku da popravimo svoju poziciju na tabeli i ne smemo da je propustimo. Sve je i dalje u našim rukama i dok je tako verujemo u plasman na Evropsko prvenstvo- zaključio je Ivanović.