adriano-roma

Novi početak za Adriana: Corinthians neće zažaliti što me doveo

Problematični brazilski fudbaler Adriano (29) pokušaće daoživi karijeru u Corinthiansu za koji je potpisao ugovor do 2013. godine. U prvoj je izjavi obećao novom klubu da neće zažaliti što ga je doveo.

Požalila je sasvim sigurno Roma koja je potpisala ugovor s nekadašnjim napadačem Intera prošlo leto, ali je ranije ovaj mesec raskinula saradnju nakon što je Adriano kasnio s povratkom iz Brazila, a potom je odbio otići na lekarski pregled koji mu je organizovao klub. U nekoliko meseci u „večnom gradu“ nijednom se nije upisao u strelce.

Povezana vest:  Omladinci Srbije poraženi na startu EP

Novu će priliku za dokazivanje tražiti u Corinthiansu koji će mu biti treći brazilski klub u karijeri, nakon Flamenga i Sao Paula.

-Corinthians neće zažaliti što me doveo. Ja sam borac. Ne dolazim da pravim probleme nego postizati golove – hrabro je najavio Adriano, koji nije krio da se želeo vratiti u Flemengo iz kojeg je i otišao u Romu. Ali, bivši ga klub nije hteo.

Povezana vest:  Kadu: Meni navijači ne zvižde, aplaudiraju mi

-Malo me to potreslo, ali morao sam nastaviti da živim. Mogli su barem razgovarati sa mnom da vide šta želim, ali to se nažalost nije dogodilo. Nadam se da ću biti srećan u Corinthiansu.