aleksandar_stanojevic_fk_partizan_1

SUPERLIGA SRBIJE

Stanojević traži pobedu protiv Borca

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Borca i tako ispraviti kiks iz prošlog kola i remija protiv Rada, pošto je crno-belima prioritet osvajanje prvenstva.

-Želimo da osvojimo tri boda, u važnu utakmicu sa Borcem ulazimo maksimalno motivisano, jer nam je prioritet osvajanje prvenstva. Ići ćemo na pobedu, posle nerešenog rezultata na Banjici (2:2) – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana igraju sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj protiv Borca iz Čačka, utakmicu 20. kola Super lige Srbije. Aktuelni šampion je prvi na tabeli sa 50 bodova i ima tri boda više od Crvene zvezde, dok je Borac na 11. mestu sa 21 bodom.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Real ubedljiv protiv APOEL-a

Stanojević u tom meču neće moći da računa na Zvonimira Vukića I Aleksandra Miljkovića i najverovatnije na napadače Prinsa Tejga i Dominika Adiju, koji bi danas trebalo da doputuju u Beograd, posle obaveza u reprezentaciji Gane.

-Ne čuvam nijednog igrača, nama je najvažnija sutrašnja utakmica i osvajanje prvenstva. Želeo bih da Adija i Tejgo budu u ekipi, ali oni će tek danas stići. Mislim da će moći da izdrže pola sata igre ako to bude neophodno. Partizan postiže mnogo golova, verujem da ćemo tako da nastavimo – rekao je on.

Povezana vest:  Slavko Vojičić novi trener Borca

Trener Partizana rekao je da je bolje da u Super ligi Srbije ima neizvesnih utakmica i da ne očekuje da će crno-beli morati da pobede sve mečeve do kraja da bi odbranili titulu.

-Za Partizan je uvek iznenađenje kada ne pobedi, imamo imperative pobede u svakom meču. Nadam se da će biti još iznenađenja u prvenstvu, ne očekujem da ćemo morati da pobedimo u svakoj utakmici do kraja prvenstva da bismo osvojili titulu. Ne verujem ni da će naši protivnici pobediti sve do kraja – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Nova pobeda Marseja

-Prezadovoljan sam ekipom, igramo atraktivno, imamo tri boda prednosti u odnosu na najbližeg rivala i dobar režultat u Kupu (2:0), ali uvek može bolje. Da mi je neko pre početka šampionata ponudio ovakvu situaciju, sigurno bih prihvatio – dodao je on.

Stanojević je istakao da nema običaj da otkrije tim pre utakmice, pošto se tim Partizana „uglavnom zna“, ali da će u napadu igrati Marko Šćepović i Ivica Ilijev.