jagodina_prpireme

Gošić očekuje dobar rezultat protiv BSK-a

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić izjavio je danas da očekuje dobar rezultat u utakmici 20. kola šampionata Srbije protiv BSK-a u Beogradu.

Gošić je ocenio da sledeći protivnik Jagodinaca u elitnom domaćem takmičenju „ima odličan i disciplinovan tim koji je sastavljen od dobrih profesionalaca sa iskusnim trenerom Milenkom Kikovićem na čelu stručnog štaba“.

-Utakmicu sa BSK-om shvatamo kao dobru uvertiru pred susrete koji slede. Nadam se da ćemo uspeti da popravimo poziciju na tabeli i utisak, čime bismo vratili publiku na stadion – rekao je Gošić.

Povezana vest:  Vijeira i Katai srušili Partizan u 149. večitom derbiju

On je najavio promene u startnoj postavi napomenuvši da su se minulih dana na treninzima dokazali neki novi pojedinci na koje ozbiljno racuna u narednom periodu.

-U prvenstvenoj pauzi radili smo dosta na poboljšanju psihološkog stanja igrača i na taktičkom usavršavanju. Analizirali smo učinak u minula četiri kola i ustanovili da četiri boda nisu loš učinak ako se ima u vidu da je iza nas težak raspored – istakao je Gošić.

Povezana vest:  MUP snima utakmicu Crvena zvezda - Rad

Iskusnog stručnjaka, međutim, brine igra Jagodine koja, po njemu, ne zaslužuje „prelaznu ocenu“.

„Sada je došlo vreme, da svako ponese svoje ‘breme’ i odgovornost. ‘Reč dajem’ igračima. Dolaze utakmice koje nas ne mogu amnestirati, moramo više da pružimo već od okršaja sa BSK-om“, poručio je Gošić.

Prvotimac „ćurana“ Vukašin Tomić ocenio je da je pred Jagodinom teško gostovanje.

Povezana vest:  Klop: Grujićev debi iz snova

-Nadam se da ćemo prikazati dobru igru i zabeležiti pozitivan rezultat – zaključio je Tomić .

Utakmica BSK – Jagodina igra se sutra od 15 časova na Omladinskom stadionu u Beogradu.