cukaricki_smederevo

Štrajk igrača Čukaričkog, nova pobeda Vojvodine

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su danas na svom terenu od Smedereva sa 1:0 u utakmici 20. kola prvenstva Srbije, a susret je obeležio protest domaćih igrača koji su kasnije od rivala izašli na teren.

-Prema informacijama koje imam, fudbaleri Čukaričkog izašli su na teren sa sedam, osam minuta zakašnjenja. Ne znam koji je razlog za to, a o eventualnoj kazni pričaćemo kada dobijemo izveštaj delegata – rekao je generalni sekretar Zajednice prvoligaša Miodrag Janković.

Povezana vest:  Crvena zvezda – Sion 3:3

Čukarički, koji se nalazi na poslednjem mestu Super lige bez pobede ove sezone, poražen je na svom terenu od Smedereva sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Živković u 63. minutu.

Pobednički niz u prolećnom delu sezone nastavila je Vojvodina koja je u Kragujevcu sa 1:0 bila bolja od Metalca. Gol odluke postigao je Brana Ilić u 74. minutu za peti uzastopni trijumf Novosađana u nastavku Super lige.

Povezana vest:  Fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović pobedio korona virus

OFK Beograd je na svom terenu naneo novi poraz Inđiji, a rezultat utakmice mogao je da bude drugačiji da je igrač gostiju Marko Vučetić u 74. minutu iskoristio penal. Golman OFK Beograda Bojan Šaranov zaustavio je njegov udarac.

Spartak iz Subotice održao se na petom mestu tabele pošto je u Lučanima pobedio Slobodu Sevojno, golom Vladimira Torbice iz jedanaesterca. Domaćin je pao na osmu poziciju.

Povezana vest:  Doni: Želeo sam da Atalantu vratim u Seriju A

Partizan u 18 sati dočekuje Borac iz Čačka, a sutra se igraju mečevi Hajduk – Rad i BSK – Jagodina.

Ranije danas Crvena zvezda je kao gost u Ivanjici pobedila Javor sa 2:0, golovima Aleksandra Jevtića i Andrije Kaluđerovića.

PHOTO: ataimages.rs