prince_3_par_ofk

Napadač na igrače Partizana novčano kažnjen

 

Beogradska policija predala je danas prekršajnom sudiji osumnjičenog za napad na dvojicu tamnoputih fudbalera beogradskog Partizana i saopštila da je napad usledio zbog „nesporazuma u komunikaciji“, saopštila je danas policija. Napadač je kažnjen novčano, ali se iznos ne navodi.

-Napad na fudbalere ‘Partizana’ nije izvršen na rasnoj osnovi ili klupskoj pripadnosti, već je posledica nesporazuma u komunikaciji – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Anćeloti: Ne može ništa preko noći

Kako se dodaje, za napad je osumnjičen M.B. (27) iz Beograda koji je juče nasrnuo na Ganjane Prinsa Tejga i Dominika Adiju.

-Uz konsultaciju sa nadležnim Tužilaštvom i Prekršajnim sudom u Beogradu, protiv M.B. podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i on je danas predat dežurnom sudiji Prekršajnog suda, koji mu je izrekao novčanu kaznu – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Kostarika preko Italije do osmine finala, Englezi idu kući

Incident, u kome su napadnuti fudbaleri Partizana, dogodio se u jednom kafiću u novobeogradskom naselju „Belvil“. Mediji spekulišu da su fudbaleri napadnuti nakon nesporazuma sa jednom gošćom restorana, mada pojedina glasila prenose da su Ganjani tokom napada vređani na rasnoj osnovi.