milan_vilotic_fk_cz_1

POLUFINALE LAV KUPA

Milan Vilotić: Verujemo u pobedu!

 

U prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, Milan Vilotić ušao je u drugom poluvremenu, a očekuje se da u sredu zaigra od samog početka.

– Mi verujemo da možemo da pobedimo, a da li će pobeda biti dovoljna za prolazak, videćemo na samom terenu – jasan je Vilotić.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Klinsman besan što utakmicu protiv Belgije sudi Alžirac

Osvrnuo se Zvezdin štoper i na protivnika.

– Njih krasi dobar kolektiv, imaju samopouzdanja što je i normalno, jer su prethodnih godina uzimali titule, igrali Ligu Šampiona. To je ekipa koja ima kontinuitet i nema potrebe nešto posebno izdvajati. Mi sa druge strane imamo svoju igru, to je neki stil koji sad pokušavamo da izgradimo. Mislim da smo kroz svaku utakmicu bili sve bolji i bolji. U prvoj utakmici smo 45 minuta uspeli da nametnemo igru koju smo želeli, ako sada uspemo 90 minuta, mislim da ćemo doći do željenog rezultata – kaže Vilotić.

Povezana vest:  FK Partizan: Brutalna krađa, u ponedeljak sednica Odbora za hitna pitanja

Vilotić kaže da ga ne brine Princ Tejgo.

– Mislim da je više srećom dao te golove nego nekim velikim znanjem, ali to je tip igrača koji se nekako  uvek nađe na pravom mestu. Nema nekog posebnog razmišljanja za igru protv njega, ne dozvoliti mu da bude sam u blizini šesnaesterca, a pogotovo u samom šesneastercu – rekao je Vilotić.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Bularuz lakše povređen na treningu