zvezda_partizan_kup_prosinecki

LAV KUP SRBIJE 2011

Stanojević zadovoljan prolazom, a Prosinečki igrom

Trener Partizana rekao je da je zadovoljan zbog prolaska u finale fudbalskog kupa Srbije, dok je

strateg Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio igru svog tima.

-Zadovoljan sam jer je ispunjen cilj: iz dve utakmice smo izašli kao pobednik. Zvezda je bila opasnija u prvom poluvremenu prve utakmice nego danas – rekao je Stanojević novinarima na Zvezdinom stadionu.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE U BUDVI, Robert Prosinečki: Zaključci tek u maju

Crveno-beli su pobedili večitog rivala sa 1:0 danas, ali su u prvoj utakmici izgubili sa 2:0. Zveda je danas imala više inicijativu, a Partizan se još nije vratio u staru formu.

-Nisam zadovoljan igrom svog tima. Taktika po postavci nije bila defanzivna. Počeli smo sa dva napadača, ali nismo hteli mnogo da rizikujemo. Nismo hteli ni samo da se branimo, a za to je zaslužan protivnik – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Senzacionalni povratnici u Premiership: Leman iz penzije na gol Arsenala, Murinjo u Čeliju?

Prosinečki je bio zadovoljan, iako nije ispunjen cilj.

-Pokazalo se da je 2:0 iz prve utakmice bio veliki rezultat. Partizan je iskusan tim i danas je igrao tako da bi prošao u finale. Da smo ostvarili šanse iz prvog poluvremena, možda bismo i nešto više uradili. Zadovoljan sam igrom – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana na odmoru do sredine januara

-Sada se okrećemo prvenstvu. Pokušaćemo da stignemo Partizan i da osvojimo titulu. Mislim da su ljudi koji su došli na stadion mogli da uživaju u utakmici – rekao je trener Zvezde.

PHOTO: ataimages.rs