Spartak ZV-Crvena Zvezda_1

Ristovski: Imamo zamenu za Nikolića!

 

Trener Spartak Zlatibor vode Ljubomir Ristovski, izjavio je Tanjugu da će pretučeni prvotimac Nemanja Nikolić mnogo nedostajati timu u nedeljnom derbiju 21. kola fudbalskog prvenstva protiv Partizana, ali da ima pravu zamenu.

-Nikolić je naš standardni igrač, odigrao je sve utakmice ovog proleća i logicno je da će nam nedostajati. Međutim, u celoj ovoj priči jedina povoljna okolnost je što smo u veznom redu najbolje pokriveni i što imam dobre alternative – rekao je Ristovski.

Povezana vest:  Remi Juventusa i Rome

Mladi trener, koji je zimus preuzeo Subotičane ističe da je utakmica protiv crno-belih svakako najteži ispit za njegove izabranike u dosadašnjem delu sezone.

-Dolazi u nam goste šampion, lider prvenstva, ekipa koja je bez dileme najkvalitetnija u Srbiji. Ali, mi ništa nećemo menjati u pristupu. Što se naš tiča ovo je utakmica kao i svaka druga i nemamo posebne pripreme.

Povezana vest:  Igrač Stivenedža nokautiran posle pobede nad Njukaslom

Ristovski, ipak, ne krije da će otežavajuću okolnost njegovom timu predstavljati loša forma Partizana na nekoliko poslednjih mečeva.

-Oni će učiniti sve da demantuju kritičare, da nas pobede i što je za njih najvažnije, da sačuvaju prednost koju imaju nad Crvenom zvezdom. Mi ne razmišljamo o tome, imamo svoje planove i unapred se radujemo što ćemo biti akteri derbija – jasan je Ristovski.

On kaže da ne bi imao ništa protiv da se utakmica završi nerešenim rezultatom, kao i jesenas kada je u Humskoj bilo 0:0.

Povezana vest:  Vladan Lukić podnosi ostavku!

-Mi nismo u poziciju da pretimo Partizanu, oni su svakako favoriti. Naravno, pokušaćemo da zabeležimo što bolji rezultat, a remi to svakako jeste – zaključio je Ristovski, čija ekipa na prethodnih šest utakmica u prvenstvu nije primila gol.

Utakmica Spartak Zlatibor voda – Partizan igra se u nedelju od 15.30 na Gradskom stadionu u Subotici.