PRIPREME ROGLA 24.06. 23

Zvezda sa sedam pripremnih utakmica

Fudbaleri Crvene zvezde će tokom pripremnog perioda za nastavak prvenstva odigrati sedam prijateljskih utakmicaa, prvi je zakazan veæ za subotu 18. januara na Marakani, kada će rival izabranicima Slaviše Stojanovića biti prvoligaš, ekipa Sloge iz Petrovca na Mlavi, saopšteno je danas.
U ponedeljak, 20. januara, sledi odlazak u Portorož, gde je za 23. januar zakazan duel sa slovenačkom ekipom Aluminija. Planirano je da do 28. januara kada je planiran povratak za Beograd crveno-beli u Portorožu odigraju još jedan kontrolni meč, ali za sada još uvek nije odlučeno ko će im biti rival u tom duelu.
Završni deo priprema, biće obavljen u Kopru u periodu od 1. do 15. februara tokom kojeg će Crvena zvezda igrati četiri utakmice.
Prva je na programu 3. februara protiv Domžala, a dva dana kasnije, 5. februara, na redu je novi test meč, protiv Slobode iz Tuzle.
Crveno-beli će 8. februara odigrati meč protiv Kopra, a poslednja pripremna utakmica trebalo bi da bude odigrana u Gorici 12. februara, protiv istoimenog rivala.Povratak za Beograd planiran je 15. februara, a prvi zvanični susret Crvena zvezda igra 23. februara na Marakani protiv Javora iz Ivanjice.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, GRUPA C, Mančester i Valensija u borbi za prvo mesto