Mario Balotelli celebrates with David Silva and Adam Johnson

Inzagi navija za dolazak Balotelija, Alegri mu poručio da mora da nauči da se ponaša

Iako je italijanski premijer i predsednik AC Milana Silvio Berluskoni u petak izjavio da se Mario Baloteli ne uklapa u igračku viziju njegovog kluba, mnogi bi članovi „rossonera“ želeli da ga vide u svlačionici.

Jedan od njih je i legendarni napadač kluba Filipo Inzagi koji kaže:

Povezana vest:  Tventeu preti kazna zbog transparenta Kosovo je Srbija

-Navijam za njegov dolazak. U ovoj će ekipi pronaći mnoge uzore kako se ponašati. Naravno, želeo bih da nam se vrati i Kaka.

Baloteli, „nevaljali momak“ italijanskog , ali i evropskog fudbala, nije se igrački uklopio u Mančester Siti i želja mu je da dođe u klub čiji je navijač. Svoju pripadnost crveno-crnoj milanskoj boji nije krio ni dok je igrao u redovima gradskih rivala, Intera.

Povezana vest:  Mihajlović se vraća u Sampdoriju?!

Svojim ponašanjem Baloteli, ipak, ne privlači pažnju na način na koji bi trebao. Svestan je toga i Milanov trener Masimiliano Alegri:

-On je još mlad, ali mora naučiti da je poštovanje osnova svega. Da bi ostao delom društva treba poprimiti karakteristike okružanja, a mladi pritom znaju da pogreše. Fudbaleri su uzor mladima i Baloteli će shvatiti šta ne radi dobro. Za njegove se dobro nadam da će naučiti iz svojih grešaka. Tek kada nauči da se ponaša postaće šampion.

Povezana vest:  Siti spreman da ponudi 140 miliona evra za Suareza