arsene-wenger-arsenal

Venger zadovoljan nastupom Lemana

 

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je danas da ne sumnja da će golman Jens Leman izdržati pritisak i dobro braniti do kraja sezone. Zbog mnogobrojnih povreda golmana u Arsenalu ove sezone, Venger je odlučio da pozove 41-godišnjeg Lemana da brani za klub do kraja šampionata, iako je nemački golman u junu prošle godine saopštio da završava karijeru.

Povezana vest:  Murinja na klupi Real Madrida menja Joakim Lev!?

Leman je juče branio protiv Belkpula, pošto se na zagrevanju uoči utakmice povredio Manuel Almunija. Arsenal je pobedio sa 3:1, a to je bila Lemanova 200. utakmica za „tobdžije“.

-Nisam bio zabrinut jer sam dobrog golmana zamenio dobrim golmanom. Leman je dobro obavio posao, donosio je dobre odluke – rekao je Venger.

Povezana vest:  SP JAR, Paolo Rosi: Lipi je bio arogantan, on je kriv za sve

-Nije imao mnogo posla jer smo dobro kontrolisali utakmicu. Dobro organizuje ekipu i ima autoritet. Tokom meča protivnici su u nekoliko navrata imali šanse iz prekida, ali on se izuzetno pokazao – dodao je trener Arsenala.

Arsenal se bori za titulu u Premijer ligi, nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 62 boda i za prvoplasiranim Mančester junajtedom zaostaje sedam bodova, ali ima i utakmicu manje.

Povezana vest:  Klubovi traže da FIFA plaća povređene igrače Udruženje evropskih fudbalskih klubova zatražiće o