Roma nastavlja sa dobrim rezultatima, kiks Milana 

AS_RomaFudbaleri Rome pobedili su danas Sijenu sa 2:1 i nastavili niz od 17 utakmica bez poraza, dok je Milan odigrao nerešeno sa Livornom 1:1, u utakmici 22. kola italijanskog prvenstva. 
Roma je do 12. pobede u prvenstvu stigla u 88. minutu utakmice, kada je pogodak postigao Stefano Okaka Čuka. 
Roma je povela u 29. minutu golom Jona Arnea Risea, drugim na poslednje dve utakmice, a izjednačio je Simone Vergasola u 41. minutu. 
Rimska ekipa se tako izjednačila na tabeli sa Milanom, koji danas nije uspeo da pobedi. Obe ekipe sakupile su po 41 bod i imaju osam manje od vodećeg Intera, čija utakmica sa Parmom je odložena za 10. februar zbog snega. 
Milan je na svom terenu odigrao nerešeno sa Livornom 1:1. Poveli su crveno-crni preko Masima Ambrosinija u 44, a samo devet minuta kasnije izjednačio je kapiten gostiju Kristijano Lukareli. 
Kaljari i Fiorentina podelili su bodove 2:2, a zaslužan za bod ekipe iz Firence je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić, koji je izjednačio u 63. minutu. 
Fiorentina je povela u 8. minutu preko Marka Markijonija, ali su domaći uspeli da preokrenu rezultat preko Andree Lacarija i Davidea Astorija. 
Trener ljubičastih Ćezare Prandeli pruzzio je šansu bivšem igraču Partizana Ademu Laljiću, koji je debitovao za Fiorentinu u 82. minutu. 
Sampdorija je pobedila Atalantu sa 2:0, dok su Katanija i Udineze i Kjevo i Bolonja utakmice završili istim rezultatom – 1:1. 
U poslednjoj utakmici 22. kola večeras u Torinu igraju Juventus i Lacio. To će biti prva utakmica Alberta Zakeronija na klupi crno-belih od kada je zamenio otpuštenog trenera Ćira Feraru. 

Povezana vest:  Stojanović: Dobro je što uvek igramo do kraja