andrija_kaludjerovic_zvezda_borac

Andrija Kaluđerović: Spremni smo za derbi!

 

Strelac trećeg gola protiv Slobode, gola koji je otklonio sve dileme oko pobednika, Andrija Kaluđerović, već je zaboravio sinoćnu utakmicu i okreće se derbiju.

– Ovo je naše najbolje durgo poluvreme u ovoj sezoni, ali treba što pre da zaboravimo ovu utakmicu jer nas u subotu čeka ono najvažnije u prvenstvu. Sve će se ovo zaboraviti ako u subotu ne bude kako treba – kaže Kaluđerović.

Povezana vest:  Rajevac: Esjen tražio pauzu u reprezentaciji

Zvezdin napadač smatra da je ekipa spremna.

– Sigurno je da smo spremni, što smo pokazali i u drugom poluvremenu protiv Slobode. Nema razloga da takvu igru ne prikažemo i na njihovom stadionu. Jeste da neće biti naših navijača, biće samo njihovih, ali moramo da igramo. Faliće nam navijači sigurno, ali šta da radimo, to je njihova odluka i to moramo da poštujemo. Igraćemo bez huka sa severne tribine, ali šta je tu je, borimo se za titulu, to je najvažnija utakmica. Idemo puni samopouzdanja posle pobede nad Slobodom.

Povezana vest:  Navijači Reala protiv dovođenja Murinja

Andrija Kaluđerović misli da će mnogo toga biti rešeno nakon subote.

-Mislim da hoće, jedino možda nerešen rezultat ne bi rešio. Pobeda jedne ili druge ekipe bi mnogo podigla tu ekipu za poslednjih šest kola, zato je utakmica i toliko važna – zaključuje Kaluđerović.