jose-mourinho_real_1

Žoze Murinjo: Real može da pobedi bilo koga i bilo gde!

 

Posle velike pobede od 6:3 na Mestaji protiv Valensije u sklopu 33. kola španske Primere, trener Real Madrida Žoze Murinjo oduševljeno je pričao o mogućnostima svoje ekipe. Ono što je posebno impresivno pored činjenice da su jednoj od najboljih španskih ekipa postigli čak šest golova jeste činjenica da su to učinili praktično sa rezervnim sastavom, budući da su na Mestaji, u poređenju sa ranijom finalnom utakmicom Kupa kralja protiv Barselone, istrčala samo dvojica istih igrača, golman Kasiljas i štoper Karvaljo.

Povezana vest:  Ljajić: Uvek je čast igrati za reprezentaciju

-Možemo da završimo ovu sezonu snažno i imamo osećaj da smo sposobni da pobedimo na bilo kom stadionu. Igrači poput Sergija Ramosa i Angela Di Marije, koji su ili ostali kod kuće ili su bili na klupi, bili su sretći kada su videli svoje saigrače kako pobeđuju. Pobedili smo i odigrali spektakularan fudbal i to sve posle osvajanja kupa. Ispunili smo svoju misiju u Valensiji i sada ćemo provesti nedelju sa svojim porodicama i vratiti se treninzima u ponedeljak – rekao je Murinjo.

Povezana vest:  Vidić: Srbija i bez mene može na SP u Brazil

Igrač kojeg je portugalski trener posebno istakao nakon pobede bio je Brazilac Kaka, dvostruki strelac i asistent.

-Odigrao je apsolutno fantastičnu utakmicu. To je sjajno za njegovo samopouzdanje i sada imamo još da odigramo šest ili sedam utakmica u kojima ćemo trebati Kaku u najboljim izdanjima.