Mario Balotelli Manchester City' West Bromwich Albion

Baloteli već 27 puta ostao bez automobila u Engleskoj

Već 27 puta otkako je stigao u Englesku Mario Baloteli imao je posla s policijom zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa. Već je platio oko 10.000 funti kazni zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.

Prema pisanju engleskog The Suna, službenici u Balotelijevom klubu Mančester Sitiju čupaju kosu od muke budući da svako malo moraju ići po zaplenjeni Maserati italijanskog napadača.

Povezana vest:  Mikitarijan šest nedelja van terena

-Iz svog luksuznog stana Mario će sesti za upravljač automobila kako bi otišao do restorana udaljenog tek nekoliko ulica. Potom će automobil ostaviti nepropisno parkiran. Nedavno mu je auto stao a on ga je samo ostavio. Osoblje kluba po njega je išlo 27 puta – tvrdi neimenovani izvor iz kluba uz dodatak:

Povezana vest:  SUPER KUP 2011, Barselona osvojila Super kup

-Onaj ko mu čisti automobil iz pretinca na suvozačkom mestu vadi kazne svaki put kada ga otvori. Marija nije briga, za njega su te kazne kap u moru.

-Kada ga je zaustavila policija, imao je 25.000 funti na suvozačkom mestu. Upitali su ga zbog čega nosi toliki novac, a on im je odgovori zato jer može. Ne poštuje autoritet.

Povezana vest:  Paulo Odone: Ronaldinjo se vraća u Brazil

Nestašni dečko italijanskog fudbala klubu je već platio 300.000 funti u kaznama, poslednje zbog bacanja pikado strelica u smeru juniorskog tima. Na terenu je u 24 nastupa sakupio jedanaest žutih i dva crvena kartona.