evrandro_so_2011

Partizan odbacio optužve Zvezde o namernoj povredi Evandra

 

Fudbalski klub Partizan odbacio je danas optužbe Crvene zvezde da je postojala namera da se u duelu ova dva tima, odigranom prošle subote, povredi Brazilac Evandro.

-Izjava čelnika Zvezde o navodno unapred planiranoj gruboj i divljačkoj igri, sa ciljem da se onesposobi njihov igrač Evandro, predstavlja vrhunac sportske nekulture i nemorala“, preneo je stav kluba portparol crno-belih Marko Vjetrović.

Povezana vest:  Kapelo najbogatiji među trenerima iz Britanije i Irske

Vjetrović je rekao da je Uprava Partizana detaljno analizirala video snimak sa 140. „večitog“ derbija i da se konsultovala sa medicinskim stručnjacima.

-Svi mogu da vide da je tobožnja žrtva Evandro u 12. minutu nagazio našeg igrača Sašu Ilića i da je Iliću tom prilikom povređen zglob – naveo je Vjetrović.

On je dodao da se na video snimku utakmice vidi da je Evandro sam istegao mišić, a ne posle starta igrača Partizana.

Povezana vest:  141. DERBI, Navijači Zvezde i Partizana zasenili igrače! (FOTO)

-Nespremnost da se prizna poraz i čestita protivniku, izmišljanje sudijskih grešaka i neregularnosti postao je prepoznatljiv manir rukovodstva Crvene zvezde, koje ne zna kako drugačije da opravda neostvarena gromoglasna obećanja – kazao je Vjetrović i dodao da se ovaj stav kluba ne odnosi na trenera Zvezde Roberta Prosinečkog, koji je „objektivno i sportski“ ocenio tok utakmice.

Povezana vest:  Teri: Za mene postoji samo jedan tim - Čelsi