U Novom Pazaru velike promene u ekipi 

fk_novi_pazarMenadžer fudbalskog kluba Novi Pazar Emir Plojović izrazio je očekivanje da će se posle defanzivca Nebojše Skopljaka ekipi danas priključiti i iskusni golman Dragan Starčević. 
-Skopljak je od juče u stalnom trenažnom procesu i od ovog bivšeg igrača OFK Beograda mnogo očekujemo. Na Gradskom stadionu danas treba da se pojavi i izuzetno kvalitetan golman, bivši čuvar mreže banjalučkog Borca Starčević – rekao je Plojović radiju Sto plus. 
Tim Novog Pazara, koji će predvoditi trener Dušan Kljajić, ranije su pojačali Aladin Đakovac, Nenad Simić, Nebojša Stanojlović, Borko Milenković i Nenad Jovanović, a neki igrači su još na probi. 
-Male su šanse da ćemo zadržati Živkovića, Paunovića i Džanovića, ali oni i dalje treniraju sa nama – kaže Plojović. 
Novi Pazar su napustili Bojan Đorđević, Ibrahim Arifović, Aldin Gurdijeljac, Kemal Kuč, Dejan Radosavljević, Altin Grbović, Goran Čokorilo i Dino Caković. 
-Mislim da smo jači nego jesenas, a nismo odustali od Emira Lotinca i Jasmina Trtovca sa kojima želimo da postignemo dogovor o saradnji – rekao je Plojović. 
Fudbaleri Novog Pazara sutra će odigrati ranije planiranu utakmicu sa Banom iz Raške na terenu u Novopazarskoj Banji, a za 10 dana najspremniji Kljajićevi izabranici nastaviće pripreme u Antaliji. 
Novi Pazar je posle jesenjeg dela prvenstva osmoplasirani tim Prve lige Srbije. 
Takmičenje se nastavlja 6. marta, kada Novi Pazar u meču 18. kola dočekuje tim Zemuna. 

Povezana vest:  Kazna za navijače Pari Sen Žermena na početku sezone