jose-mourinho_real_1

LIGA ŠAMPIONA

Murinjo kritikovao sudiju: Eliminisani smo, a ja osećam gađenje!

Žoze Murinjo čestitao je velikom rivalu na pobedi u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, ali je potom oštro iskritikovao sudiju utakmice, Nemca Volfganga Štarka.

-Da se razumemo, izgubili smo od fantastične ekipe. To je činjenica koju ništa od onog što ću reći neće promeniti. Ali nije mi jasno kako u utakmici kakva je bila ova danas, vrlo izjednačenoj, sudija može učiniti takvo zlodelo. Sudije bi u fudbalu trebale osiguravati jednakost za sve. U istim bi uslovima igra trebala odrediti boljeg – rekao je Portugalac nakon što je njegov Real izgubio 2-0 na svom stadionu.

Povezana vest:  Levandovski: Biću spreman za Seltik

Crveni je karton Murinjo zaradio u 62. minuti, nakon što je kod četvrtog sudije ismejavao odluku o isključenju Pepea, koji je đonom startovao na Danija Alveša.

-Da, mi smo eliminisani. Ponekad osećam gađenje što živim u ovakvom svetu, ali to je očigledno naš svet. U Barcelonu ćemo otići da igramo ponosno i dostojanstveno. Nažalost, neće biti Pepea, premda nije učinio ništa, a dobio je crveni karton. Neće biti ni Ramosa, koji također nije učinio ništa, a dobio je kumulirajući žuti karton. Neće biti ni trenera koji nije učinio ništa, a dobio je crveni karton – poentirao je na svoj način Murinjo.

Povezana vest:  DR Kongo treći na Kupu afričkih nacija