Iker-Casillas

LIGA ŠAMPIONA

Kasiljas: Biće teško, ali još nije gotovo

 

Kapiten Real Madrida Iker Kasiljas rekao je da njegovu ekipu čeka „težak zadatak“ u revanšu polufinala fudbalske Lige šampiona, ali je istakao da duel sa Barselonom „još nije gotov“.

-Polufinale još nije gotovo. Jeste, težak je zadatak stići 2:0, ali još nije gotovo. Borićemo se i daćemo sve od sebe, znajući da je nagrada koja nas čeka evropska titula ako preokrenemo stvari – preneo je danas sajt UEFA Kasiljasove reči.

Povezana vest:  Mihajlović ne računa na Freja

Prvo poluvreme sinoćne utakmice bilo je napeto, a stvari su se preokrenule u drugom, kada je isključen defanzivac Reala Pepe. Lionel Mesi je posle postigao dva gola za pobedu Barselone.

-Oba tima su kontrolisala utakmicu na svoj način dok je bilo 0:0. Barsa je imala više loptu u posedu, dok smo mi upijali pritisak i tražili da ih napadnemo iz kontri – kazao je golman Reala.

Povezana vest:  Vilanova pušten iz bolnice

-Ušli smo u meč misleći na ukupni ishod. Nismo razmišljali kao da je utakmica na domaćem terenu najvažnija. Mislili smo da ako odigramo 0:0 na Santjago Bernabeuu, misleći da će nam onda u revanšu biti potreban jedan gol – rekao je 29-godišnji Kasiljas.

Vezni igrač Reala Ćabi Alonso rekao je da je svim igračima bilo teško.

-Igrači u svlačionici bili su jako neraspoloženi posle ovog rezultata, ali moramo da pustimo da prođe neko vreme, a onda da počnemo da se spremamo za revanš na isti odlučan način kao i za prvi meč – objasnio je Alonso.

Povezana vest:  Mladost pobedila Vojvodinu

-Biće veoma nezgodno u revanšu, ali otići ćemo tamo kao profesionalci. Nikad ne znate šta može da se desi, fudbal je igra koja uvek može da proizvede iznenađenja – rekao je Alonso.