barselona_slavlje_ls_2011

LIGA ŠAMPIONA, BARSELONA – REAL 1:1

Barselona u finalu Lige šampiona

 

Čudo se nije dogodilo pošto je Barselona pokazala da je za “pola klase” bolja od skupo plaćenih zvezda Reala. Madriđani su došli sa željom da naprave čudo ali Katalonci im nisu dali da se razmahnu. “Kraljevi” bez Murinja, nisu uspeli da povežu ni nekoliko pasova, tako da nemaju za čim da žale. Istine radi, ponovo je sudija malo “svirao” na račun domaćih ali kraljevski klub nema šta da traži na Vembliju kada je šutnuo prvi put ka golu domaćih u 60. minutu.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Debakl Napretka za gubitak prvoligaškog statusa

Kada je meč pretio da uđe u monotoniju Inijesta je kroz četvoricu igrača pronašao Pedra, koji je još jednu bledu igru krunisao golom. Tek tadu su kraljevi zaigrali nešto bolje a Di Marija je uspeo da posle jedinog dobrog šuta asistira Marselu., koji je postigao gol iz izgledne situacije. To je bilo sve od ekipe koja košta više od milijardu evra.

Povezana vest:  Klop: Kao da smo gomila idiota

Barsa je pokazala u dvomeču da je trenutno bolja i da zasluženo ide u finale na “Vembli” gde očekuje pobednika dvomeča Mančester junajted – Šalke (sreda, 20.45).

BARSELONA – REAL MADRID 1:1 (prvi meč 2:0)

Strelac: 1:0 Pedro 54, 1:1 Marselo 64.minut.

Stadion: Nou Kamp. Sudija:De Bleker(Belgija).  Žuti kartoni: Karvaljo, Dijara, Ćabi Alanso, Adebajor(Real),Pedro(Barselona).

Povezana vest:  Murinjo predstavio listu želja!?

BARSELONA:Valdes,  Alveš, Pike, Maskerano, Pujol(Abidal), Ćavi, Buskets, Inijesta, Pedro(Afelaj), Mesi, Vilja(Keita).

REAL: Kasiljas, Arbeloa, Karvaljo, Albiol, Marselo, Ćabi Alonso,Dijara, Di Marija, Ronaldo, Kaka(Ozil), Iguian(Adebajor).