Maxi_Rodriguez_Liverpul_slavlje

Maksi Rodriges želi da ostane u Liverpulu

 

Fudbaler Liverpula Maksi Rodriges rekao je danas da želi da ostane na Enfildu, uprkos spekulacijama da uprava kluba na leto namerava da ga proda. Rodriges je u januaru 2010. godine iz Ateltiko Madrida prešao na Enfild i u poslednjih nekoliko meseci je standardan u ekipi Kenija Dalgilša.

Mediji su, međutim, preneli da novi vlasnici kluba, Fenvej sports grup, nameravaju da na leto izmene ekipu i da će najverovatnije prodati 30-godišnjeg Argentinca.

Povezana vest:  Srbija napredovala za dve pozicije, 54. na listi Fifa

-U Liverpulu sam veoma srećan. Ljudi su dobri, način života u Engleskoj je potpuno drugačiji od onog na koji sam navikao u Španiji ali uživam u svemu. Liverpul je sjajan klub i srećan sam što sam član ekipe – rekao je Rodriges britanskim medijima.

Maksi je u poslednje dve utakmice postigao četiri gola, od kojih „het trik“ u utakmici protiv Birmingema, posle koje je Liverpul preuzeo peto mesto na tabeli od Totenhema.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Rezultati petog kola i tabela Super lige

Rodrigesov ugovor ističe za dve godine, a njegov cilj je da sa Liverpulom zaigra u Ligi šampiona.

-Svi sanjaju da jednoga dana zaigraju u Ligi šampiona. Ne samo igrači, već i klubovi. Liverpul zaslužuje da igra u tom takmičenju, ali mislim da u ovom trenutku to nije realno, već moramo da izborimo plasman u Ligu Evropa sledeće sezone – rekao je on.

Povezana vest:  Radonjić: Naša najbolja partija ove sezone

-Ako budemo morali da igramo u Ligi Evropa pokušaćemo da je osvojimo – dodao je Maksi Rodriges.