antonio_valensija_mancester_ls_2011

LIGA ŠAMPIONA

Na skeneru igrači Mančester junajteda iu Šalkea

 

MANČESTER JUNAJTED

Van De Sar – Nije imao mnogo prilike da se preterano razbrani. Kod šuta Hurada nije ni video loptu. Imao nekoliko rizičnih dodavanja…

Rafael(do 60.) – Nije bio preterano veliku energiju po kojoj je poznat. Činilo se da se štedeo u ofanzivi za naredne utakmice. Dosta grešio u dodavanjima.

Evra (od 60.) – Odigrao rutinski. Lepo se istrčao…

Evans – Ne baš dobra partija Irca. Samo nekoliko puta dobro zatvorio Raula ali je dozvolio da se od njega odbija lopta do Hurada, kada su Nemci postigli gol.

Smoling – Činilo se da ponekad ima problema u postavljanju. Nije bio odvažan kada je morao da započne napad, tako da je od „Sera“ sigurno dobio minus.

O Ši – Kao da ga nije ni bilo na terenu. U odbrani je često kasnio dok verovatno nije više od 2-3 puta prešao na polje Nemaca. Malo od kapitena na meču.

Povezana vest:  Peres: Ronaldo ostaje do kraja karijere u Realu

Anderson – Borben ali ne toliko koristanu prvom delu meča. Često je kasnio u delima ali je popravio utisak u nastavku, postigavši dva gola.

Skols – Najgori igrač u dresu Mančestera. Legendarni as prespavao je meč i dozvolio Nemcima da gospodare sredinom terena.

Gibson – Znatno bolji za razliku od Skolsa i Andersona. Pored gola, pokazao agilnost na sredini terena.

Valensija – Ekvedorac je pokazao treneru Fergusonu da zaslužije veliku minutažu. Odlično je probijao po boku a stigao da upiše gol i asistenciju. Igrač meča.

Nani – Na početku meča izgledao kao izgubljen na terenu. Kada je imao loptu bespotrebno driblao. Upisao asistenciju u nastavku meča.

Berbatov(do 77.) – Malo egilniji nego Nani ali je pokazao da sa levom nogom ne zna da igra. U pojedinim momentima izgledao trom. Upisao asistenciju ka Andersonu.

Oven (do 77.) – Trudio se da postigne gol ali nije imao pravu loptu od saigrača.

Povezana vest:  Andrija Kaluđerović: Sledeća je Kula

ŠALKE

Nojer – Sve što je dobro uradio u prvom meču uprska na Old Trafordu. Dok prvi gol ne može da mu se stavi na dušu, kod drugog pogotka Engleza izgledao kao početnik. U nastavku bolji ali je primio dva gola od Andersona.

Učida – Bio je energičan u ofanzivi, dok je u odbrani kasnio nekoliko puta. Videlo se da nema dovoiljno iskustva.

Mecelder – Prespor za ozbiljno takmičnje kakvo je Liga šampiona. Non stop „ispadao“ kada su domaći kretali ka Nojeru.

Hovedes(do 70.) – Znatno bolji nego Mecelder ali ipak ponekad nedovoljno siguran. Uspeo da sa gol linije izbaci loptu.

Huntelar(od 70.) – Nije uneo ništa novo u tim. Bled i nezapažen.

Eskudero – Dosta dobro krenuo ali je onda pao i dozvolio da ga Valensija nekoliko puta „probije“. Mladost ga je sputala.

Hurado – Najbolji igrač Šalkea u prvo delu meča. Gradio napade Nemaca ali se pokazao i u defanzivi gde je potpuno nadigrao iskusnog Skolsa.

Povezana vest:  Čarlton: Runi do kraja karijere na Old Trafordu

Papadopulos – Veoma borben. Imao mnogo dobrih startova i tačnih pasova. Dobra partija momka koji je tek napunio 19 godina.

Baumjohan(do 45.) – Izuzetno loš. Posle katastrofalne partije u prvom meču, pokazao je bočni vezista da može da odigra još gore.

Edu (od 45.) – Ušao totalno nekocentrisan u igru. Pokušavao je ali nije ništa uradio.

Farfan(do 75.) – Unosio nemir u tabor domaćina ali samo periodično. Čini se da je imao više prostora za igru.

Matip (od 75.) –  Jedva da je dodirnuo loptu.

Draksler – Sagoreo u velikoj utakmici. Nije ga bilo na meču. Kao da se uplašio atmosfere na „Old Trafordu“. Ima opravdanje jel ima tek 17 godina.

Raul – Trudio se ali nije imao pravu loptu. Niko mu nije slao upotrebljive pasove, tako da je morao u nastavku meča da se izvlači po loptu.