mini_maxi_liga_1

MOL Grupa nastavlja da prati male fudbalere u Srbiji

Kompanija MOL Grupa najavljuje nastavak podrške malim fudbalerima u Srbiji tokom 2011. godine u okviru partnerstva sa Dečijom fudbalskom asocijacijom koja organizuje takmičenja Mini Maxi lige. Takmičenje se od ove godine proširilo na 27 gradova u Srbiji, i sada broji 10.000 mališana uzrasta od 5-12 godina.

-Izuzetno nam je zadovoljstvo što je MOL Grupa i ove godine deo ovog jedinstvenog takmičenja. Posle odličnih rezultata postignutih u 2010. godini, radujemo se što ćemo moći da pružimo podršku i novim talentima i pomognemo da mališani uživaju u sportu, ali takođe i nauče prve lekcije o timskom radu, i da se istovremeno zabavljaju i edukuju – kaže Zoltan Majkl Takač (Zoltan Michael Takacs), generalni direktor Intermola, članice MOL Grupe u Srbiji.

Povezana vest:  Terzić: Porasli smo kao klub, hoćemo opet u LŠ

Vladan Škorić, predsednik Dečije fudbalske asocijacije (DFA) koja realizuje ovo fudbalsko takmičenje ocenjuje da dugogodišnji uspeh Mini Maxi lige leži u činjenici da se deci od najranijeg uzrasta prenose pozitivni sistemi vrednosti putem izgradnje sportskog duha, druženja sa drugim takmičarima, poštovanja pravila sportskog ponašanja i discipline.

-Mini Maxi liga je najveći generator budućih fudbalskih šampiona, ali je naš fokus pre svega da deca igraju i budu srećna, baš kao što kaže i naš slogan. Prezadovoljni smo saradnjom sa MOL-om koji je prepoznao vrednosti ulaganja u mlade sportske generacije i svesrdno nas podržava i u 2011. godini. Mini Maxi liga prati moderne trendove, pa će po prvi put ove godine, milionski broj korisnika društvene mreže fejsbuk moći da se upozna sa našim aktivnostima – dodaje Vladan Škorić, predsednik Dečije fudbalske asocijacije.

Povezana vest:  Rajevac želi da ostane selektor Gane