Rajevac se pomirio sa Muntarijem 

FUDBALSKA-LOPTASelektor reprezentacije Gane Milovan Rajevac uspeo je da izgladi odnos sa fudbalerom sredine terena Intera Sulijem Muntarijem, koji će igrati za selekciju njegove zemlje na predstojećem Svetskom prvenstvu. 
Rajevac je Muntarija izostavio iz tima za prošlomesečni Kup africckih nacija u Angoli na kome je Gana igrala u finalu. Razlog je bio neobrazloženi Muntarijev odlazak sa priprema za kontrolnu utakmicu sa Angolom. 
Srpski trener je potom Muntarija potražio u Milanu gde je želeo da i napadača Intera Marija Balotelija nagovori da igra za Ganu na Mundijalu. Dvodnevna poseta, ipak, završena je na neočekivan način. 
-Zvao sam ih telefonom, pokušao da ih kontaktiram. Ali, niko se nije javio i ja sam otišao – pojasnio je Rajevac sa zakašnjenjem. 
Baloteli, koji je rođen u Gani, ali je igrao za mladu selekciju Italije, još se nije javio Rajevcu, dok se Muntari izvinio za svoj postupak, pa že biti u timu za Svetsko prvenstvo. 
-Za Svetsko prvenstvo su nam potrebni iskusni igrači. Igrači poput Džona Mensaha, Džona Pantsila, Mikaela Esjena, Sulija Muntarija. Od njih zavisi. Od toga koliko žele da igraju, jer meni su potrebni samo ako su spremni da za Ganu daju svoj maksimum – istakao je Rajevac. 
Gana će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi D sa Srbijom, Nemačkom i Australijom. 

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI, Balebekijan oduševljen Zvezdom