dejan_stankovic

Stanković se vratio treninzima Intera

 

Fudbaler Intera Dejan Stanković oporavio se od povrede i ponovo trenira sa saigračima, pa se očekuje da bude spreman za finale Kupa Italije protiv Palerma, 29. maja, saopšteno je danas na klupskom sajtu.

Stanković je povredio butni mišić leve noge u prvenstvenom meču sa Lacijem, 23. aprila, nakon čega se pretpostavilo da je za njega sezona završena.

Povezana vest:  Putin: Kako to 200 Rusa prebije više hiljada Engleza?

Kako se navodi na sajtu Intera, kapiten reprezentacije Srbije dobro se oporavlja i vratio se treninzima sa ekipom, a trebalo bi da bude u sastavu kluba iz Milana za finale Kupa protiv Palerma, na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Stanković će, međuti, propustiti utakmicu poslednjeg kola Serija A, u kojoj će Inter u nedelju dočekati Kataniju. Ekipa Intera posle pet uzastopnih titula prvaka Italije, sezonu će završiti kao drugoplasirani tim na tabeli, a šampionski pehar ove godine pripao je gradskom rivalu Milanu.

Povezana vest:  Bolonja otpustila trenera

Inter, takođe, nije uspeo da sačuva trofej u Ligi šampiona, pa je jedina nada za plavo-crne ostao nacionalni Kup, koji su osvojili prošle sezone.