WolvesLogoRGB

Vlasnik Vulverhemptona želi pošten rasplet

Vlasnik engleskog Vulverhemptona Stiv Morgan izjavio je danas da želi pošten rasplet u borbi za opstanak u fudbalskoj Premijer ligi.

Morgan se posebno osvrnuo na utakmicu Mančester Junajted – Blekpul u kojoj bodovi nisu potrebni „crvenim đavolima“, pošto su u prethodnom kolu overili titulu državnog prvaka.

-Smatram da je Mančester Junajted veliki klub čiji igrači su pravi profesionalci. Ne verujem da će dozvoliti da izgube pred svojim navijačima u utakmici u kojoj će proslaviti osvajanje novog pehara – istakao je Morgan, čijem je klubu Blekpul jedan od konkurenata u borbi za opstanak.

Povezana vest:  Vorner: Plašim se za život, ali otkriću sve tajne

Prošle godine Vulverhempton je kažnjen sa 25.000 funti zbog činjenice da je menadžer Mik Mekarti na prvenstvenom susretu sa Mančester Junajtedom izveo kombinovani sastav.

Engleski novinari očekuju da će slično u utakmici poslednjeg, 38. kola Premijer lige uraditi i šef stručnog štaba Mančester Junajteda Aleks Ferguson, koji želi da odmori glavne adute pred finale Lige šampiona protiv španske Barselone 28. maja u Londonu.

Povezana vest:  UEFA razmatra format kvalifikacija za SP 2014. godine

Utakmice poslednje runde elitnog ranga takmičenja u Engleskoj zakazane su za 22. maj.