ROBERT_PROSINECKI_PROMOCIJA (2)

Prosinečki: Radujem se što ću posetiti mamino selo

 

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas da je veoma srećan što će, posle 20 godina, posetiti selo Ježevica pored Čačka, u kojem je rođena njegova majka.

Crveno- beli sutra, u 28. kolu Jelen super lige, gostuju Borcu, a Prosinečki će pre podne biti gost u Ježevici i svečano otvoriti novi fudbalski teren.

-Ljudi su me pozvali i sa velikim zadovoljstvom biću njihov gost. Kao klinac sam često dolazio tamo, igrao fudbal, ali nisam bio više od 20 godina. Radujem se što ću videti i neke rođake – istakao je Prosinečki, i dodao da, bez obzira što je devojačko prezime njegove majke Đoković, nije siguran da je u srodstvu sa našim čuvenim teniserom.

Povezana vest:  Evra će se žaliti na suspenziju Francuskog saveza

Kada je u pitanju meč protiv Borca, trener Crvene zvezde izjavio je da očekuje pobedu, bez obzira na to što crveno-beli u Čačku imaju veoma lošu tradiciju.

-Kako su mi rekli, Zvezda je dobila samo jedan od poslednjih pet mečeva u Čačku. Ali tradicije su tu da se menjaju, i ja očekujem da osvojimo tri boda.

Povezana vest:  Murinjo: Iz Čelsija idem samo ako me otpuste

On je rekao da njegovim igračima sigurno neće nedostajati motiva.

-Šampionska trka još nije gotova, a osim toga veoma je važno da budemo i drugi, jer nije isto da li ćemo evropske kvalifikacije započeti 14. ili 28. jula. Ne zbog dužeg odmora, nego zbog toga da nam ostane više vremena za pripreme.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica 12. kola i tabela engleske Premijer lige

Kao što je i najavio, Prosinečki će na ovom meču šansu ukazati nekim igračima koji do sada nisu igrali, ili su imali manju minutažu.

-Zbog povreda ne mogu da računam na Evandra, Koromana, Ninkova i Binića Zato će na teren Bajković, Mikić, Vilotić, Adi, Tošić, Mijailović, Lazović, Milovanović, Vešović, Borha i Jeremić – rekao je Prosinečki.

Utakmica Borac Čačak – Crvena zvezda igra se sutra sa početkom u 15 sati.