aleksandar_stanojevic_kup_derbi

Stanojević u sredu želi titulu

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je večeras da je zadovoljan igrom svog tima protiv Čukaričkog i očekuje da crno-beli u sredu obezbede četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

-Bili smo dominantni, strpljivi do samog kraja i nismo se opustili. Igrali smo dobro, u onom prepoznatiljivom ritmu koji smo imali tokom cele sezone – rekao je Stanojević novinarima na stadionu Partizana posle pobede nad Čukaričkim u 28. kolu Super lige.

Povezana vest:  Tomislav Karadžić: Nalogodavci su u Beogradu

Partizanu je u preostala dva kola prvenstva potreban još jedan bod kako bi postao šampion, pošto Crvena zvezda i Vojvodina dele drugo mesto sa šest bodova zaostatka.

-Već večeras idemo u karantin, kako bismo u sredu trijumfovali u prvenstvu u kojem smo, ipak, najviše pokazali ove sezone – kazao je Stanojević.

Partizan će u sredu u 29. kolu igrati u Čačku protiv Metalca.

Prilikom izmene u 75. minutu kapiten crno-belih Mladen Krstajić ispraćen je sa terena ovacijama navijača.

Povezana vest:  Kazne za funkcionere koji kasne na posao zbog SP

Bio je ovo jedan od njegovih poslednjih mečeva u dresu Partizana, pošto će od naredne sezone najverovatnije obavljati ulogu sportskog direktora.

-Krstajića sam izveo namenski, kako bi dobio zaslužene aplauze u poslednjoj utakmici pred beogradskom publikom. To je na neki način poklon za njega – rekao je Stanojević.

Čukarički će se naredne sezone takmičiti u Drugoj ligi, pošto je sakupio samo četiri boda, a pomoći trener tog kluba Vladimir Romčević zadovoljan je nastupom ekipe u prvom poluvremenu utakmice sa liderom Super lige.

Povezana vest:  Karlos napustio klupu Sivaspora

-Naš glavni cilj je bio da ostavimo što bolji utisak na stadionu Partizana. Mislim da smo u velikoj meri to i uspeli u prvom poluvremenu. U nastavku meča, međutim, viđen je pravi odnos snaga na terenu i zaslužena pobeda domaćina – ocenio je Romčević.