Bajern stigao Bajer na čelu Bundeslige 

nemacka_logo copyFudbaleri minhenskog Bajerna savladali su danas Volfsburg sa ubedljivih 3:1 i u 21. kolu Bundeslige izjednačili se sa Bajerom iz Leverkuzena na čelu nemačkog prvenstva. 
Pobedu u Volfsburgu Bajernu su doneli golovi Arjena Robena, Danijela van Bujtena i Frenka Riberija. Utešni pogodak za Volfsburg postigao je Brazilac Grafite, koji prethodno nije uspeo da iskoristi penal. 
Tim iz Minhena tako se sa 45 bodova izjednačio sa Bajerom, koji je igrao samo nerešeno na gostovanju kod Bohuma 1:1. Bajer je poveo golom Erena Derdijoka, ali je konačan rezultat postavio Slovenac Zlatko Dedić u 68. minutu. 
Šalke je izgubio korak za vodećim dvojcem, pošto je na gostovanju kod Frajburga igrao bez golova 0:0 i ostao trechi sa 42 boda. 
Pobednika nije bilo ni u susretu Kelna i Hamburga u kome je, ipak, bilo mnogo više golova i rezultat je glasio 3:3. 
Konačan rezultat postavljen je u 88. minutu kada je Adil Čihi, posle akcije srpskog reprezentativca Zorana Tošića i Slovenca Milivoja Novakoviča, postigao izjednačujući bod za Keln, koji sve više beži od zone ispadanja. 
Hamburg je i sa bodom uspeo da sa se probije do četvrtog mesta na tabeli. Peta je, takođe sa 36 bodova, Borusija iz Dortmunda koja će sutra biti domaćin Ajntrahtu. 
Hofenhajm je savladao Hanover sa 2:0, dok je u poslednjem meču dana Štutgart savladao Nirnberg sa 2:1. 

Povezana vest:  KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA, Anderleht i Hapoel prošli, sutra ostali mečevi, Partizan od 18,00