aleksandar_stanojevic_kup_derbi_1

Aleksandar Stanojević produžio ugovor sa Partizanom do 2013.

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević produžio je ugovor sa tim klubom do leta 2013. godine, potvrdio je danas predsednik crno-belih Dragan Đurić.

-Produžili smo ugovor za još godinu dana i Stanojević će ostati do 2013. Naravno, ako sledeće godine dobije dobru ponudu, bićemo razumni. Molim se bogu da se to ne desi – rekao je kroz osmeh Đurić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Nađ: Nema zvaničnih ponuda ni za jednog igrača

Stanojevićev prethodni ugovor isticao je 2012. godine, a u klub je došao krajem pretprošle sezone. Đurić je demantovao i da je tokom razgovora sa Stanojevićem bilo uslovljavanja oko budžeta za dovođenje igrača.

-To su netačne priče, sa njim i (Mladenom) Krstajićem ćemo i sledeće godine da pišemo istoriju“, kazao je predsednik Partizana, kluba čiji je sportski direktor danas postao doskorašnji igrač Mladen Krstajić.

Povezana vest:  Barselona želi da dovede u svoje redove Luku Modrića

Stanojević je prošle sezone osvojio titulu prvaka i kup Srbije, a crno-beli su igrali i u Ligi šampiona.

-Partizan je iznad svih nas i sve radim u njegovom interesu. Hvala klubu što je prepoznao plan za budućnost, što mi je omogućio stabilnost u radu i što smo produžili saradnju. Nije bilo nikakvih ucena, ja sam vojnik Partizana – kazao je Stanojević.

Povezana vest:  Mesi potpisao novi ugovor s Barselonom

Fudbaleri Partizana pripreme za novu sezonu počeće 13. Juna okupljanjem u Beogradu.