mladen_krstajic_par

Krstajić: Ne bojim se izazova

 

Novi sportski direktor Partizana Mladen Krstajić rekao je danas da se ne boji izazova na toj funkciji i dodao da je potpuno spreman da preuzme odgovornost za sportske rezultate kluba u budućnosti.

-Drago mi je što dolazim na ovo mesto. Ne bojim se izazova i preuzeću odgovornost. Nas trojica, predsednik (Dragan) Đurić, trener (Aleksandar) Stanojević i ja smo napravilo zajednički dogovor. Verujem da ćemo biti uspešni, uz podršku upravnog odbora kluba i navijača – rekao je Krstajić u Beogradu u prvom obraćanju novinarima posle dolaska na novu funkciju.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Debakl Napretka za gubitak prvoligaškog statusa

Krstajić je pre nekoliko dana i zvanično završio igračku karijeru, a poslednju utakmicu odigrao je 21. maja protiv Čukaričkog.

-Kad sam se 2009. vraćao u Partizan znao sam da ću igrati još dve godine. Bez obzira što sam fizički spreman, osećam da dolaze mlađi i brži momci – objasnio je on.

Krstajić je ponovio i da je njegova jedina želja u pregovorima sa predsednikom kluba Draganom Đurićem bila da Aleksandar Stanojević ostane trener.

Povezana vest:  Aleks Ferguson: Zadovoljan sam jer smo se dobro branili

-Nije bilo nikakvih ucena i nisam postavljao uslove. To nisam radio ni kada sam dva puta kao igrač dolazio u Partizan. Moja želja bila je da ostane Stanojević. Nisam sujetan i najvažnije je da u klubu bude dobra atmosfera, kao što je to bio slučaj prethodnih godina – istakao je bivši fudbaler Partizana, Verdera i Šalkea.

Predsednik Partizana Đurić poželeo je Krstajiću da na direktorskoj funkciji bude uspešan kao što je bio na fudbalskom terenu.

Povezana vest:  Kind: Okruženje moglo da spreči Enkeovo samoubistvo

-Radili smo 18 meseci bez sportskog direktora. Krstajić je u prethodne dve godine kao igrač dao veliki doprinos rezultatima i on je čovek za primer. Neka bude uspešan kao što je bio na zelenom tepihu – kazao je Đurić.

On je dodao i da će dosadašnji koordinator za sportska pitanja Albert Nađ nastaviti da radi taj posao.

Fudbaleri Partizana pripreme za novu sezonu počeće 13. juna okupljanjem u Beogradu.