arsene-wenger-arsenal

Arsen Venger: Trebamo visoke igrače, blizu smo titule

 

Arsenalov menadžer Arsen Venger potvrdio je engleskim medijima da će u letnjem prelaznom roku tražiti visoke fudbalere, ali je i dodao, ono što već godinama govori a ne realizuje, da je njegova ekipa sasvim blizu titule engleskih šampiona.

Londonske topdžije primili su u sezoni 2010/11 43 gola, pa je francuski stručnjak zaključio da u njegovim redovima nedostaje visine potrebne za otklanjanje pretnji pred sopstvenom mrežom.

Povezana vest:  Anćeloti: Kritike za Bekama su nenormalne i nepravedne

-Moramo da popravimo visinu ekipe. Treba nam raznolikost u visini igrača – kaže Venger.

-Ove sezone 95 posto stvari smo uradili kako je trebalo, ali moramo da se potrudimo i oko preostalih pet posto jer je frustrirajuće flertovati sa uspehom kao što mi činimo. Osim toga, navijači su nezadovoljni jer nismo osvojili prvenstvo, a bilo smo tako blizu trofeja.

Povezana vest:  Monpelje i PSŽ podelili bodove u derbiju

Arsenal je ove sezone bio najuverljiviji gost u Premierligi (31 bod iz 19 utakmica), a sezonu je završio na četvrtom mestu tabele koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

-Ljudi su nestrpljivi, zato su i kritike žešće. Dopada im se ono što radimo, ali hteli bi i trofej koji bi potvrdio da stvari obavljamo na pravilan način – zaključio je Venger.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Brazilski fudbaleri se vratili kući