stefan_savic

PRELAZNI ROK

Ko dolazi a ko odlazi iz Partizana

 

Završilo se još jedno prvenstvo Srbije. Novi – stari šampion je, kako je poznato Partizan a u crno belom taboru uveliko se razmišlja o dolascima i odlascima igrača.

Prvi koji je otišao iz kluba je Ivica Iliev. Golgeter Srbije potpisao je za Vislu iz Krakova a Mladen Krstajić se povukao iz tima ali je ostao u klubu. Na redu je prelazni rok u Srbiji a u, trenutno najboljem srpskom timu već se otvorila srpska pijaca!

Povezana vest:  Milojević: Zaslužena pobeda

Iz kluba bi trebalo da odu Marko Jovanović u Belorusiju – Dinamo Minsk, Radosav Petrović  bi trebalo da otputuje u Olimpik iz Marseja, dok je Stefan Savić najtraženiji igrač iz Srbije a poslednja suma koja se spominje je sedam miliona evra. Savić je na spisku 10 –ak klubova a poslednja ponuda koja je stigla je iz Porta (7 miliona), Smiljaniću ističe pozajmica i trebalo bi da se vrati u Espanjol, mada, kako se priča, iz tog kluba ne računaju na njegove usluge. Naravno, Prins Taego igrač koji je zadavao probleme odbranama u Jelen Super ligi istekla je pozajmica i trebalo bi da se vrati u Hofenhajma.

Povezana vest:  Drogba ponovo izostavljen iz reprezentacije

Višak su, tačnije prekobrojni Aleksandar Davidov i Milan Bogunović.

U Humsku 1 prema, preliminarnim izveštajima trebalo bi da dođe dosta igrača, jer dosta ide. Povratnik u tim je Miroslav Radović iz Legije Varšava, košta oko 800.000 evra, a pre pet godina igrao je u Partizanu, golamn OFK beograda Bojan Šaranov takođe je na listi želja čelnika Partizana, zatim desni bek OFK beograda Petković, Mladenović Borac Čačak, Šabalala Kajzer Čis Vermez koji dolazi, trebalo bi, na preporuku Vermezovića, inače reprezentativac Južnoafričke Republike. Jovančić iz Rada. Sa pozajmice se vraća Lamin Dijara iz AL Šabab (UAE), a trebalo bi da se potpiše ugovor i sa Dimitrijevićem iz Rada.

Povezana vest:  Uhapšen napadač Blekburna Kempbel zbog nameštanja

U klub su već došli Babić (Borča) i Vladimir Volkov iz Šerifa.

PHOTO: ataimages.rs