rafa_benitez_trener_intera_ls_2010Rafael Benitez: Zaustavile su nas povrede i bolesti

 

Glavni razlog novoj lošoj igri i samo remiju protiv Breše (1-1) na San Siru u 10. kolu Serije A trener evropskog prvaka Intera Rafael Benitez pronašao je u zdravstvenim problemima.

Španski stručnjak uoči utakmice nije mogao da računa ne velik broj igrača (Žulio Cezar, Muntari, Stanković, Mariga, Tijago Mota, Suazo, Kambijaso), a novi su problemi stigli tokom samog dvoboja. Sve tri izmene Benitez je bio prisiljen da napravi zbog povrede ili bolesti.

Povezana vest:  LIGA EVROPA, Olimpijakos pobedio Rubin u gostima

-Valter Samuel je povredio koleno, Veslija Snajdera sam na poluvremenu morao da ostavim u svlačionici zbog migrene, a Maikon je izašao u 27. minuti zbog problema s mišićem. Previše nas je problema zaustavilo u subotu – požalio se Benitez.

Ipak, Brešc je na San Siro stigla s pet prvenstvenih poraza u nizu i navijači sigurno nisu nimalo zadovoljni što njihovi miljenici, čak i u oslabljenom sastavu, nisu mogli da slome takvog suparnika.

Povezana vest:  Lalatović: Nadam se da ćemo pobedom završiti sezonu

-Premda nisam oduševljen rezultatom, mislim da su moji igrači radili dobar posao. Kreirali su velik broj prilika i na kraju su mogli doći i do pobede – istaknuo je Benitez.