ryan_giggs_1

Rajan Gigs varao suprugu s bratovom ženom

Samo nekoliko nedelja nakon što je otkriveno da je Rajan Gigs varao suprugu s Imogen Tomas, koja se proslavila učešćem u Big Brotheru, fudbaler Mančester Junajteda ponovo se našao u centru skandala.

Prenoseći tabloid News of the World, britanski Daily Mail piše da je jedan od najomiljenijih igrača Mančester Junajteda punih osam godina varao suprugu Stejsi, i to sa ženom svog brata Rhodrija, Natašom.

Povezana vest:  Dragan Mance dobio ulicu u blizini stadiona Partizna

Priča je dospela u javnost nakon što je Nataša svojoj prijateljici otkrila detalje dugogodišnje veze, a ova „slučajno“ javila tabloidu News Of The World.

-Znam da je bilo pogrešno. To je najgora vrsta izdaje. Pokušala sam da prekinem, ali Rajan mi je bio poput droge. Nikada nije bio romantičan prema meni, nikada mi nije rekao da me voli, radilo se samo o seksu – izjavila je Nataša i dodala da je nepošteno to više skrivati od supruga, dece i svih koji su upleteni.

Povezana vest:  Koentrao se vratio u Madrid, na terenu za mesec dana

Magazin tvrdi da su se Rajan i Nataša prvi put našli u noćnom klubu Sugar Lounge 2003. godine kada Gigs još nije bio oženjen, ali je bio u vezi sa Stejsi koja je tada bila u drugom stanju i nosila njihovo prvo dete.

Tada je Rajan navodno prvi put zaveo Natašu. Tokom 2005. godine su imali problema u vezi, a Nataša se tada odlučila udati za Rhodrija, kojem je Rajan bio venčani kum.

Povezana vest:  Furnije kritikovao ponašanje Zlatana Ibrahimovića